-->
24.10.2021

Λοβέρδος: «Στημένη» η εξεταστική για την υγεία

«Εμείς δεν είμαστε μηδενιστές και πρόταγμά μας είναι το συμφέρον της πατρίδας. Άρα, ποτέ δε θα αντιπολιτευόμουνα την έξοδο στις αγορές» αναφέρει στη συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης είναι παντελώς αβάσιμοι και προκαλούν τη λοιδορία ακόμη και πρώην συντρόφων τους.

Επιπλέον, χαρακτήρισε στημένη την εξεταστική για την Υγεία, κάνοντας λόγο για προαποφασισμένο πόρισμα και κατασκευασμένους μάρτυρες, ενώ τονίζει ότι δεν μπορεί παρά να καταλήξει στην πλήρη και απόλυτη δικαίωση των πολιτικών του επιλογών ως υπουργού Υγείας. «Παρά τη στοχοποίησή μου οφείλω να τους ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία, και μάλιστα πολλές φορές, με την ιταμή στάση τους να διακηρύξω και να καταδείξω την έλλειψη βασιμότητας όλων των ψευδοαιτιάσεών τους, αλλά και να παρουσιάσω τα πεπραγμένα της υπουργίας μου, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, γιατί έχουν αποτυπωθεί σε πρακτικά δημοσίων οργάνων και που ξεκαθάρισαν ότι έκανα περισσότερα πράγματα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος για τη σωτηρία του «Ερρίκος Ντυνάν»», προσθέτει ο κ. Λοβέρδος.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, σημειώνοντας πως «ύστερα από τις αποκαλύψεις όχι μόνο Βαρουφάκη, αλλά και Λαφαζάνη και Τσιρώνη, κανένας Έλληνας δε δικαιούται να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν “φλερτάρισε” απλώς με τη δραχμή, αλλά σχεδίασε την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Αυτό είναι εγκληματικό». Τέλος, εκτιμά ότι οι εκλογές θα προκηρυχτούν το αργότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.



Διαβάστε επίσης