-->
21.09.2023

Λ. Αυγενάκης: Καλοδεχούμενη η προκαταρκτική εξέταση

Καλοδεχούμενη χαρακτηρίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης την προκαταρτική εξέταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετικά με τις συνομιλίες που του αποδίδονται με πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά προσθέτει ότι αναμένει από τη δικαιοσύνη να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά σε υποθέσεις του Πάνου Καμμένου, που όπως λέει δεν είναι και λίγες.

«Από εκεί και πέρα, στα όσα με εμπλέκει το παρακράτος Τσίπρα-Καμμένου-Βαξεβάνη έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά. Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη και θα φθάσω μέχρι τέλους. Δε θα τη γλιτώσει ο κ. Βαξεβάνης. Θα λογοδοτήσει για την αθλιότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα σενάρια αντικατάστασής του, ο κ. Αυγενάκης κάλεσε όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα «να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο τον επόμενο χρόνο, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

«Την ατζέντα στη ΝΔ, τη διαμορφώνει ο πρόεδρος και τα όργανά του κόμματος. Δεν τη διαμορφώνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε φυσικά τα φερέφωνα των υπόγειων του Μαξίμου»», σημειώνει.

Εξαπολύοντας επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως ο κ. Καμμένος έχει γίνει καθημερινός επισκέπτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «με τα σκάνδαλα μεγατόνων που βγαίνουν το ένα μετά το άλλο».

«Ασφαλώς και πρέπει να λογοδοτήσει, διότι την ώρα που άρχισαν να αποκαλύπτονται οι «αυταπάτες» και τα «μέτρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», η κυβέρνηση έχοντας εκ δεξιών της τον συναρχηγό Πάνο Καμμένο, υπέγραφε ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ καταβάλλοντας μάλιστα άμεσα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, χρήματα του ελληνικού λαού, για να εκσυγχρονιστούν πέντε «σαπάκια»», συμπληρώνει.Διαβάστε επίσης