Search
Close this search box.
Search

Μέσα ο Καλογρίτσας, έξω Mega, Epsilon και Αrt, κατά τον Παππά

Πριν 8 έτη

«Θα είναι μια ρύθμιση – γέφυρα που θα τακτοποιεί προσωρινά το τηλεοπτικό τοπίο μέχρι να διαβάσουμε το σκεπτικό της απόφασης και συντάξουμε νέο νόμο» είπε στην ΕΡΤ ο Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην συνεχιστεί το «τζάμπα» και η «αεροπειρατεία» στα κανάλια.

Όπως εξήγησε, για να λάβουν προσωρινή άδεια οι οκτώ εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν (για αριθμό απασχολουμένων, υποδομές και πρόγραμμα) και να καταβάλουν ένα προσωρινό τίμημα.

Εφόσον λοιπόν καταβάλλουν και το τίμημα, που πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι 7 εκατομμύρια το χρόνο, δικαίωμα προσωρινής λειτουργίας θα έχουν άμεσα οι τέσσερις εταιρείες που επικράτησαν στον διαγωνισμό (ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΪ, ALTER EGO και DIMERA), οι τρεις που πρόσφεραν χαμηλότερα ποσά (ALPHA, STAR και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ), αλλά και και η εταιρεία του Χρήστου Καλογρίτσα που πλειοδότησε αλλά αποκλείστηκε μετά τον έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων.
Αντιθέτως δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν προσωρινή άδεια οι σταθμοί MEGA ,EPSILON και ART που αποκλείστηκαν για τυπικούς λόγους από τον διαγωνισμό.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.