27.10.2020    07:31

Μακελειό στη Βάρη: Εν ψυχρώ εκτέλεση σε ταβέρνα – Δύο νεκροί, μία τραυματίας

Δύο άνθρωποι που γευμάτιζαν σε ταβέρνα στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου έπεσαν νεκροί από σφαίρες εκτελεστών το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην ταβέρνα εισέβαλαν τέσσερις δράστες και πλησίασαν το τραπέζι όπου κάθονταν τα θύματα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Έβγαλαν όπλα και τους εκτέλεσαν, σκορπώντας πανικό στο κατάστημα.

Πρόκειται για έναν Σλοβένο και έναν από το Μαυροβούνιο, με την Αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα θύματα γευμάτιζαν το απόγευμα στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» με τις οικογένειές τους, όταν ξαφνικά εισέβαλλαν στον χώρο τέσσερα άτομα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εκκένωσε την ταβέρνα ενώ την ίδια ώρα τα ασθενοφόρα που έφτασαν μετέφεραν  δύο άνδρες και μία γυναίκα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Και οι τρεις ήταν αλλοδαποί.