Search
Close this search box.
Search

Κλείνουν τη Ηρώδου Αττικού και για τους πεζούς – Δεν μπορούν να ελέγξουν ποιοι περνούν μπροστά από το Μαξίμου

Πριν 8 έτη

Για πρώτη φορά στα χρονικά η οδός Ηρώδου Αττικού, κλείνει και για τους πεζούς, καθώς εδώ και λίγη ώρα στις γωνίες της Ηρώδου Αττικού έχουν ακροβολιστεί αστυνομικοί, οι οποίοι περνούν από έναν μίνι έλεγχο όποιον θέλει να διασχίσει τον δρόμο που περνά μπροστά από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Αυτό δείχνει ότι οι άνδρες της ασφάλειας ειδικά αυτές τις ημέρες με τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω ασφαλιστικού, δεν μπορούν να ελέγξουν όλους όσοι περνούν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Σημειώνεται ότι οι περαστικοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ηρώδου Αττικού τώρα καλούνται να κάνουν τον κύκλο προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αφορμή το γεγονός ότι μέσα σε μια ημέρα έγιναν δυο περιστατικά με πρωταγωνιστές διαδηλωτές σχεδόν έξω από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Από την ΕΛ.ΑΣ. πάντως αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς στο Μαξίμου βρίσκονται ο Γάλλος και ο Γερμανός υπουργοί Εσωτερικών.

 

Αστυνομικού με πλακάτ

Δέκα συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν αιφνιδιαστικά λίγο πριν από τις 9:00 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και σήκωσαν μαύρα πλακάτ.

astyn-1_0

Μόλις η φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου τους κατάλαβε έσπευσε να τους απωθήσει, χωρίς πάντως να δημιουργηθεί ένταση.


«’Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό.

Οι τρεις γυναίκες με τα… συνθήματα

Λίγη ώρα μετά, νέος συναγερμός σήμανε στην ασφάλεια του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά εξαιτίας τριών γυναικών!

Οι τρείς γυναίκες πήγαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα! Την ίδια ώρα μέσα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κάνει συσκέψεις για το Ασφαλιστικό. Μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε απομάκρυναν τις γυναίκες.

maksimou-ekso-708

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.