-->
08.02.2023

Με διακοπή του πρωταθλήματος απειλεί ο Κοντονής

Σε υψηλούς τόνους μίλησε ο Σταυρός Κοντονής στα μέλη του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας με τα οποία συναντήθηκε στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, χωρίς όμως την παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα» ήταν κάποια από τα λόγια του υφυπουργού που ζήτησε επίσης από τις ομάδες να βοηθούν την αστυνομία για να φύγουν από τα γήπεδα τα ταραχοποιά στοιχεία.

Μετά το τέλος της ομιλία Κοντονή, τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούσαν να συνεχίσουν εκεί τη συνεδρίαση, όμως η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσε πως αν αυτή δε γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού θα προσβάλλει τις όποιες αποφάσεις παρθούν, με αποτέλεσμα τα μέλη να φύγουν και να επιστρέψουν στα γραφεία της Λίγκας.Διαβάστε επίσης