Search
Close this search box.
Search

Με το όπλο στο χέρι η Χίλαρι

Πριν 9 έτη

Ντυμένη στα κόκκινα, με παγωμένο βλέμμα και το όπλο στο χέρι η Χίλαρι Κλίντον είναι έτοιμη να πυροβολήσει.

Όλα αυτά στο εξώφυλλο του νέου βιβλίου για την υποψήφια πρόεδρο της Αμερικής με τίτλο «Η Σειρά μου».

Αηδιαστικό», «σεξιστικό» και «αξιοθρήνητο» χαρακτηρίζουν το νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα, Ντουνγκ Χένγουντ, οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για το επίμαχο εξώφυλλο στο οποίο η Χίλαρι με το χέρι στην σκανδάλη είναι έτοιμη να επιτεθεί σε όποιον την εμποδίσει να φτάσει στο στόχο της που είναι η προεδρία, προκαλώντας αντιδράσεις πριν καν κυκλοφορήσει.

«Αγαπώ τη Χίλαρι. Στηρίζω τη Χίλαρι Κλίντον. Θέλω πολύ να γίνει πρόεδρος. Θα την ψηφίσω στις εκλογές», υποστηρίζει η εικαστικός Σάρα Σόλ που επιμελήθηκε το εξώφυλλο σε συνέντευξή της στους International Business Times.

H Σολ, εικαστικός από τη Νέα Υόρκη και πρώην μαθηματικός, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον συγγραφέα του βιβλίου, Ντουνγκ Χενγουντ, μέσω του Facebook. Κάποια στιγμή οι δυο τους αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να βοηθήσουν τη Χίλαρι να πετύχει τον στόχο της: αρχικά να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών και, εν συνεχεία, να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Έσπευσε να υποστηρίξει το δημιούργημά της επισημαίνοντας ότι το εξώφυλλο προσδίδει μία σέξι πινελιά στην εικόνα της Χίλαρι κι ότι ο υπότιτλος του βιβλίου δεν αφήνει περιθώρια για κακεντρεχή σχόλια: Η Χίλαρι στοχεύει στην προεδρία.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.