Χθες Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με φίλους και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook.
Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έθεσαν οι φίλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν ασφαλώς και κάποιες ποδοσφαιρικές καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος.
Μία απ’ αυτές ερωτήσεις λοιπόν αφορούσε στον επαναληπτικό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεντ Ζερμέν.
Ένας χρήστης του Facebook ρώτησε τον αρχηγό της Nέας Δημοκρατίας ποια ομάδα τελικά θα κατακτήσει το Champions League.
Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι βλέπει να παίρνει το Champions League η Παρί Σεντ Ζερμέν.

Μετά όμως την επική ανατροπή της Τετάρτης που έκανε η Μπαρτσελόνα, η γαλλική ομάδα τέθηκε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και ασφαλώς δεν μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Και ο Αλέξης Τσίπρας με ένα επικό tweet, τρολάρει το πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον δεύτερο να δίνει άμεσα απάντηση.
Δείτε το tweet του πρωθυπουργού αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 8, 2017