Search
Close this search box.
Search

Τελέστηκε ο γάμος της Ριμπολόβλεβα – Γιατί αναβλήθηκε η δεξίωση (εικόνες)

Πριν 9 έτη

Στο ιστορικό εκκλησάκι του Ωνάση η Εκατερίνα παντρεύτηκε τον Χουάν – Μόλις 60 οι εκλεκτοί καλεσμένοι – Συγκινημένος παρέδωσε τη νύφη ο Ρώσος Κροίσος Ριμπολόβλεφ – Θαλαμηγοί, αλλά και κρουαζιερόπλοιο φιλοξενούν τους καλεσμένους – Την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι εορτασμοί.

Σε βαθιά συγκινησιακό κλίμα η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο Χουάν Σαρτορί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε περίπου 60 καλεσμένους, όλοι στενοί συγγενείς και φίλοι.

Υπερήφανος και αρκετά συγκινημένος, παρόλο που δεν το συνηθίζει, έδειχνε ο πατέρας της νύφης Ρώσος κροίσος Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δάκρυσε από χαρά συνοδεύοντας την πρωτότοκη κόρη του στο εκκλησάκι της Παναγίτσας. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό που είχε ραφτεί αποκλειστικά για εκείνη ενώ και ο γαμπρός δεν σταμάτησε να χαμογελά και να μιλά σε συγγενείς και φίλους στο λίγο χρόνο που περίμενε τη νύφη.

Ο γάμος τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκο (Ρωσική Υπερόριος Εκκλησία) ενώ χοροστάτησε και ο μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος.

iereisskorpios-4-250x250 iereisskorpios-1-250x250

Σύμφωνα με το τελετουργικό του πατροπαράδοτου ρωσικού γάμου μετά το στεφάνωμα των νεονύμφων ακολούθησε ο περίπατος και το γαμήλιο τραπέζι.

Ο βροχερός καιρός και οι ψιχάλες που έπεφταν κατά τη διάρκεια της τελετής δεν τρόμαξαν τους καλεσμένους αφού οι διοργανωτές του γάμου είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα στο Σκορπιό για το ευτυχές γεγονός. Τα ελικόπτερα που πετούσαν από το Άκτιο προς το ελικοδρόμιο του νησιού μετέφεραν τους καλεσμένους οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στο κρουαζιερόπλοιο O’MEGA το οποίο έχει ήδη αγκυροβολήσει στο λιμάνι απέναντι από τη θαλαμηγό «ΑΝΝΑ» της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Για τις μετακινήσεις των καλεσμένων από το ελικοδρόμιο στο Pink House χρησιμοποιήθηκαν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα που μοιάζουν αρκετά με εκείνα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες γκόλφ.

Πριν από τη γαμήλια τελετή οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο μικρό μουσείο με τα προσωπικά αντικείμενα και τις φωτογραφίες του Ωνάση που έφτιαξε η οικογένεια Ριμπολόβλεφ στο Pink House για να τιμήσει τη μνήμη του Έλληνα Κροίσου.

Απέναντι, στο Νυδρί της Λευκάδας, κατέλυσαν φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία χωρίς όμως να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο Σκορπιό. Τα μέτρα ασφαλείας άλλωστε είναι δρακόντεια, όπως και πριν από ένα χρόνο, όταν έγινε και το πάρτυ γενεθλίων της Εκατερίνα για τα 25α γενέθλιά της.

Εφόσον ο καιρός το επιτρέψει την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί γεύμα στην μεγάλη παραλία του νησιού ενώ κάποιοι τολμηροί ίσως δοκιμάσουν να κολυμπήσουν.

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της 26χρονης κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00, στην εκκλησία της Παναγίτσας, στον θρυλικό Σκορπιό. Μπορεί η Αθηνά Ωνάση να πούλησε το νησί που τόσο λάτρεψε ο παππούς της και να το επισκέφθηκε ελάχιστες φορές πριν περάσει σε άλλα χέρια, όμως, για την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα το μέρος αυτό είναι το προσωπικό της καταφύγιο.ribolovleva1

Στις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει σχετικά με τον Σκορπιό η βαθύπλουτη κληρονόμος έχει τονίσει ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο τον ερωτεύεται, αλλά κι ότι τον θεωρεί δεύτερο σπίτι της. Επιθυμία της πλευράς των Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι τόνοι που θα τηρηθούν να είναι διακριτικοί με σκοπό να μην διαταραχθεί καθόλου η καθημερινότητα και η γαλήνη των ντόπιων.ekaterina-rybolovleva

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress.gr, το μυστήριο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκος (Ρωσική Υπερόριος Εκκλησία).

ekaterinaΟι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες ήταν πυρετώδεις, ενώ ήδη τέντες και υφάσματα στο χρώμα του λευκού έχουν στολίσει το «pink house», εκεί που οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και το μικρό μουσείο με προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες του Αριστοτέλη Ωνάση, που έχει φτιάξει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ προς τιμή του Έλληνα κροίσου. Η θαλαμηγός της οικογένειας, “My Anna”, είναι δεμένη στον νησί και θα φωταγωγηθεί, ενώ δεν αποκλείεται η γαμήλια δεξίωση να γίνει επάνω στο πλωτό παλάτι. rybolovlev_my annaΣτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο O’MEGA (κάτω)φιλοξενούνται ήδη οι 60 καλεσμένοι των οικογενειών Ριμπολόβλεφ και Σαντόρι. omega3omega

Ο προγραμματισμός είναι ο γάμος να γίνει σε υπαίθριο χώρο, υπάρχει ωστόσο πρόβλεψη, σε περίπτωση που ο καιρός χαλάσει, το μυστήριο να τελεστεί στο χώρο της ροζ βίλας που είναι από τους πρώτους χώρους στο Σκορπιό που έχουν ανακαινιστεί. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στις 14 Οκτωβρίου στην Γενεύη.omega2

onassis

Ο γάμος του Ωνάση με την Τζάκι

Στις 20 Οκτωβρίου του 1968, όλος ο κόσμος έστρεφε το βλέμμα του στο νησάκι του Σκορπιού στο Ιόνιο, νότια της Λευκάδας, όπου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι, εικόνισμα για εκατομμύρια Αμερικανούς, παντρευόταν τον έλληνα κροίσο – «μαύρο πανί» για τους Κένεντι – Αριστοτέλη Ωνάση. Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62.

Είχαν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο σύζυγος της Τζάκι και πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι είχε δολοφονηθεί στο Ντάλας και μόλις τεσσερισήμισι μήνες από τότε που ο αδερφός του, το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές Μπομπ Κένεντι, έπεφτε νεκρός από τη σφαίρα του Παλαιστίνιου Σιρχάν Σιρχάν στο Λος Αντζελες.

Αύριο, 47 χρόνια και μία ημέρα από τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Σκορπιού την Τζάκι, το μυθικό νησί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έναν ακόμα γάμο, αυτόν της κόρης του νέου του ιδιοκτήτη.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, φίλη της Αθηνάς Ωνάσης από την οποία και αγόρασε ο πατέρας της τον Σκορπιό, παντρεύεται τον σύντροφό της επιχειρηματία, Juan Sartori, επικεφαλής της Union Group, στο Σκορπιό.

Τα βλέμματα του διεθνές jet set είναι τώρα στραμμένα στο Σκορπιό, ενώ στο νησί και στο Νυδρί της Λευκάδας οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς είναι πυρετώδεις.ribolovleva

«Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μία σεμνή τελετή στην οποία θα δώσουν το παρόν μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Μέσα από το μεγάλο αυτό γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου» είπε  στο Βήμα η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.sartori

Ποιος είναι ο Juan Sartori

Ο σύντροφός της Ριμπολόβλεβα, είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη. ekaterina-rybolovlevaΗ ίδια σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής δήλωσε: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το «παρών» μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».sartori1

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.