Search
Close this search box.
Search

Μονά – ζυγά κερδίζει ο Σαμαράς – Όλο το παρασκήνιο

Πριν 7 έτη

Μετά από έντονη φημολογία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πατήσει το κουμπί και να αλλάξει το επικοινωνιακό του επιτελείο. Η Μαρία Σπυράκη διαδέχτηκε τον Βασίλη Κικίλια και ο Κωνσταντίνος Ζούλας τον Μακάριο Λαζαρίδη.

Πως έφτασε όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιλογή των συγκεκριμένων στελεχών;
Η ηγετική ομάδα είχε αποφασίσει πως και ο νέος εκπρόσωπος Tύπου θα έπρεπε να είναι απο την κοινοβουλευτική ομάδα.

Τελικά μετά απο μια πρώτη επιλογή το όνομα που σημειώθηκε ήταν αυτό Μαρίας Σπυράκη. Απο την πρώτη στιγμή το 15minutes.gr είχε σημειώσει γιατί η Μαρία Σπυράκη δεν θα έπρεπε να επιλεγεί στην θέση του εκπροσώπου  Τύπου.
Ο λόγος προφανής, η ίδια εχει συνδεθεί με το Μega και την περίοδο του Αντώνη Σαμαρά ανεξάρτητα απο τις δημοσιογραφικές της ικανότητες.
Παρά ταύτα ο Μητσοτάκης προχώρησε στην επιλογή της Σπυράκη που μάλιστα δεν θα παραιτηθεί απο την Ευρωβουλή και θα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Βρυξελλών, Αθήνας και Θεσσαλονίκης αφού θέλει να πολιτευθεί εκεί.
Μάλιστα η προβολή της θα της δώσει πόντους και στην Α΄ Θεσσαλονίκης για να χτίσει το δικό της εκλογικό κοινό. Αυτός βέβαια που πρέπει να νιώθει δικαιωμένος  είναι ο Αντώνης Σαμαράς που βλέπει ενα ακόμα δικό του άνθρωπο να αξιοποιείται και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της ΝΔ. Ειναι αυτό που λέμε μόνα – ζυγά κερδίζει ο πρώην πρωθυπουργός!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στη καλή συνάδελφο Μαρία Σπυράκη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.