-->
21.06.2021

Νέα Γραμματεία Παιδείας στους ΑΝΕΛ

Στη σύσταση γραμματείας Παιδείας προχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος ορίστηκε Γραμματέας με αναπληρωτές τους Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο και Αλέξανδρο Καρβούνη.

Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος έχει διατελέσει επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Φλώρινας, στη Φιλοσοφική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πληροφορική σε Γερμανία και Ελλάδα, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είναι υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου και RAU Νοτίου Αφρικής.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Βιομηχανίας και Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως καθηγητής Θετικών Επιστημών και Πληροφορικής τόσο στη Δημόσια όσο και στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Ο Αλέξανδρος Καρβούνης είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος, ΠΕ70 δάσκαλος και 21 έτη προϋπηρεσία με τετραετή θητεία ως διευθυντής και έχει επίσης διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής Δημοσίου ΙΕΚ επί μία τριετία. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Σχολής Επιστημών Αγωγής, με κατεύθυνση την Ιστορία της Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πτυχιούχος του Διδασκαλείου Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Επίσης, πτυχιούχος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου York του Τορόντο.

Να υπενθυμίσουμε πως και οι 3 ήταν υποψήφιοι με τους ΑΝΕΛ σε βουλευτικές εκλογές, με τον κ. Γεωργακόπουλο να ήταν υποψήφιος με τους στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 στην Περιφέρεια B’ Αθηνών, τον Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο στις εκλογές Μαΐου-Ιουνίου 2012 και Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015 στην Περιφέρεια Αττικής και τον Αλέξανδρος Καρβούνη στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 στην Περιφέρεια Α’ Αθηνών.


Διαβάστε επίσης