-->
30.07.2021

Νέα μούσα της Louis Vuitton το κορίτσι του James Bond από τη τελευταία ταινία του

«Μια πολύπλευρη γυναίκα, ανεξάρτητη και σύγχρονη, που αναμειγνύει τα στιλ και ενσαρκώνει απόλυτα τη γυναίκα Louis Vuitton». Έτσι περιγράφεται από τον εμβληματικό οίκο μόδας η Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Ελέν Σεϊντού Φορνιέ ντε Κλοσόν, όπως είναι το πλήρες όνομα της. Η Λεά, η οικογένεια της οποίας είναι μια από τις πλουσιότερες της Γαλλίας, είναι το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton.

Απαστράπτουσα, σαγηνευτική και απόλυτα δυναμική την είδαμε ως «Bond girl» δίπλα στον Ντάνιελ Γκρεγκ. Η Σεϊντού συνδύασε και Μποντ και Λάνθιμο, καθώς έπαιξε και στον«Αστακό», καθώς είχε εντυπωσιαστεί από τον Κυνόδοντα.

To 2013 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κανών για την ταινία «Η Ζωή της Αντέλ» και τo 2014 ήταν υποψήφια τόσο για βραβείο BAFTA όσο και για Βραβείο Σεζάρ.

Για τη συνεργασία της με τη Louis Vuitton λέει «αισθάνομαι εξαιρετικά υπερήφανη στη σκέψη ότι εκπροσωπώ ένα τέτοιο ισχυρό σύμβολο της γαλλικής κομψότητας, μια εμβληματική φίρμα, της οποίας τα αρχικά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θαυμάζω βαθύτατα τη δουλειά του Νικολά Γκεσκιέρ και κυρίως το ότι είναι νεωτεριστής. Η αδιάκοπη αναζήτηση του καινούριου είναι στοιχείο που με εντυπωσιάζει».Διαβάστε επίσης