-->
23.01.2022

Νέο επεισόδιο ΚΚΕ – Χ.Α στη Βουλή

Από το πρωί η Βουλή συνεδριάζει, καθώς σήμερα το βράδυ αναμένεται να ψηφιστούν τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα τηλεοπτικά.

Το νομοσχέδιο που ήδη έχει προκαλέσει αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με έντονους διαλόγους στη Βουλή, με ανακοινώσεις εκατέρωθεν και με επεισόδια εντός του Κοινοβουλίου κυρίως μεταξύ ΚΚΕ –  Χ.Α.

Σήμερα το πρωί είχαμε ακόμα ένα επεισόδιο, μεταξύ βουλευτών του Κομουνιστικού Κόμματος και της Χρυσής Αυγής. Ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε εκ νέου, στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ: « Εμείς ζητάμε να δοθεί η διαδρομή της πώλησης από το ΚΚΕ σε offshore εταιρεία. Δείξετε μας την διαδρομή των χρημάτων. Για τις κατηγορίες για δήθεν εντολές ας παρουν την δικογραφία  να δουν ότι κατηγορούμαστε για συνομιλίες.  Οι κύριοι αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο είναι που συναλλάσσονται με μεγάλα συμφέροντα. Πήραν τη συχνότητα από τους δήθεν αντιπάλους τους την ΝΔ και την πούλησαν στα συμφέροντα που δήθεν συγκρούονται».

Το ΚΚΕ δια στόματος Θανάση Παφίλη, είπε ότι η αγοραπωλησία έγινε με διαφανή και νόμιμη διαδικασία και πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στις δύο πλευρές είναι γνωστά: «Τα χρήματα που εισπράχθηκαν πήγαν στους εργαζόμενους και όχι στο ΚΚΕ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για να συνεχίσει «το ΚΚΕ είναι ο αντίπαλος των φασιστών της ΧΑ που είναι φασίστες αλλά δε έχουν το θάρρος να το πουν. Στόχος τους είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία σχετίζονται ποικιλοτρόπως.  Εκτελούν συμβόλαια άλλου είδους. Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι στους  ηττημένους του 1945 δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας… Τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες πολιτική δράση. Ας τους να μιλάνε γιατί με ισόβια δεν θα το ξανακάνουν. Είναι κληρονόμοι της κουκούλας οι πρόγονοι τους τα ίδια έκαναν, φόραγαν κουκούλα και έδειχναν».Διαβάστε επίσης