Search
Close this search box.
Search

Νέο μήνυμα Σαμαρά προς όλους – Tι σημαίνουν οι συνεχείς παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού

Πριν 9 έτη

 

“Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν άβατα…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του μετά το ξυλοδαρμό του Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια.

Ο πρώην πρωθυπουργός λίγο μετά τα μεσάνυχτα πρώτος έβγαλε ανακοίνωση για τον βουλευτή της ΝΔ. Ο ίδιος με την κίνηση αυτή προσπαθεί να υπενθυμίσει το τι συνέβαινε επί των ημερών σε θέματα ασφάλειας και τι τώρα επί Τσίπρα.

Σε κάθε περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν θα αφήνει τίποτε να πέφτει κάτω αλλά θα απαντάει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εξάλλου μέσα σε δυο εβδομάδες έχει κάνει πέντε δημόσιες παρεμβάσεις. Μια κατά την παρουσίαση βιβλίου όπου έκανε λόγο για την ενότητα της παράταξης, μια δεύτερη μέσω της συνέντευξης του στο ΕΘΝΟΣ, ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει, μια τρίτη με άρθρο του όπου έκανε σημαία τις μεταρρυθμίσεις, μια τέταρτη με την επιστολή προς το Νικολά Σαρκοζί και μια τώρα με αφορμή τον ξυλοδαρμό Οικονόμου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, θα κινηθεί με σκληρή δεξιά ατζέντα και το επόμενο διάστημα αφού έχει δυο επιλογές μπροστά του σε συνάρτηση πάντα με το αποτέλεσμα της Κυριακής για την ηγεσία της ΝΔ.

Όπως ήδη αποκάλυψε το 15minutes.gr ο Αντώνης Σαμαράς είτε θα περιμένει εάν εκλεγεί ο Τζιτζικώστας ή ο Μητσοτάκης είτε θα αποχωρήσει αν επικρατήσει ο Μεϊμαράκης δημιουργώντας νέο κόμμα – το μεταρρυθμιστικό – με τους δικούς του βουλευτές που στηρίζουν κυρίως τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εξάλλου ο Χρύσανθος Λαζαρίδης πριν από μέρες ήταν αποκαλυπτικός, “θα καταρρεύσει ο Τσίπρας και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο θα σώσουν τη χώρα…”.

Δείτε τι έγραφε χθες το 15minutes.gr – Ο Σαμαράς θέλει να επιστρέψει όπως ο Σαρκοζί – Όλος ο σχεδιασμός

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.