Search
Close this search box.
Search

“Να ξαναγίνει μεγάλη η Νέα Δημοκρατία”

Πριν 9 έτη

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της».

Από τον Έβρο, το σημερινό σταθμό της περιοδείας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε την ανάγκη ουσιαστικής ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα συνομιλεί και με τον κόσμο που το υποδέχθηκε στην Ορεστιάδα.

Εξέφρασε την ευτυχία του και την ικανοποίησή του που θα διανύσει όλο το μήκος του νομού, όπου θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με απλούς Νεοδημοκράτες από την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη. Στόχος του να συζητήσουν την κοινή πορεία της παράταξης.

Αυτό που χρειάζεται η παράταξη για να ξαναβρεί τη θέση της, θα το βρει μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως η θέση που της αξίζει είναι στην κορυφή έχοντας στα χέρια της τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», εκφράζοντας και τη θλίψη του για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού διασχίσει τον νομό, θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.