-->
26.09.2021

ΝΔ για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Για μία ακόμη φορά ο Τσίπρας διαψεύδεται

Για ανικανότητα και αδιαφορία κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση, με αφορμή τις νέες επιθέσεις σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Για μια ακόμη φορά, οι αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υπουργό »συλλογικότητες των Εξαρχείων» κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους. Εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ και διέκοψαν, για πολλές ώρες, την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Για μια ακόμη φορά, ο ισχυρισμός που ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή – απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι »η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο», διαψεύδεται έμπρακτα», σημειώνει ακόμη η ανακοίνωση, που προσθέτει ότι για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η «αδιαφορία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και η ανικανότητά της να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις όπως η ασφάλεια των πολιτών».

«Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι, ως αυριανή Κυβέρνηση, θα έχει στις προτεραιότητές της το σεβασμό των νόμων και της τάξης, την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.Διαβάστε επίσης