-->
03.07.2022

Συνεχίζεται η διαμάχη κυβέρνησης – ΝΔ για τις εξεταστικές επιτροπές: «Να εγκαταλείψει την αλαζονεία η κυβέρνηση» αναφέρει η ΝΔ – «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες» απαντά το Μαξίμου

Για «εκκωφαντική σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου για τον Πάνο Καμμένο και το σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα. Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου; Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα».

Η απάντηση Μαξίμου

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες». Την απάντηση αυτή έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το Μέγαρο Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην οποία έκανε λόγο για εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης το 2015 αλλά και για τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη για υπόθεση ναρκωτικών.

H Πειραιώς απάντησε στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, καλώντας την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αλαζονεία.

Η ανακοίνωση:

«Τα εγκλήματα σε βάρος της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας με τα σχέδια για διπλό νόμισμα κι έξοδο από την Ευρωζώνη, προφανώς δεν είναι ανοησίες.

Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Που ο ελληνικός λαός απαιτεί να διερευνηθεί κι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται γι’  αυτό. Γι’ αυτό το Μέγαρο Μαξίμου ας εγκαταλείψει τουλάχιστον την αλαζονεία».


Διαβάστε επίσης