31.10.2020    18:31

ΝΔ: Υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ για την στοχοποίηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που καταγγέλλει ότι ιστοσελίδα που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ λαμβάνει διαφημίσεις από ΔΕΚΟ.

Η Ν.Δ. κάνει λόγο για λάσπη εις βάρος του Κ. Μπογδάνου και επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία σκιά στη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο.

Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Ά Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα.

Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».