-->
09.03.2021

ΝΟΔΕ Ηρακλείου εναντίον ΠΑΣΟΚ για την κομματική συνεστίαση στελεχών στη Στρατιωτική Λέσχη

«Να δεχτούμε ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο δε γνωρίζουν… Ο φερόμενος για υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρουλάκης δεν όφειλε να γνωρίζει..;» 

«Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η πραγματοποίηση μίνι κομματικής συνεστίασης στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή κοινώς Συμπαράταξης στη θερινή Λέσχη Αξιωματικών της Αεροπορίας (!!), στην παραλία του Καρτερού, χθες το μεσημέρι.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δεχτούμε ότι δε γνωρίζουν τα όσα ορίζει το Σύνταγμα για την κομματική ουδετερότητα των ενόπλων δυνάμεων και των εγκαταστάσεων τους! Ο φερόμενος για υποψήφιος πρόεδρος δεν οφείλει να το γνωρίζει;

Δεν γνωρίζουν άραγε το άρθρο 29 παρ. 3 του Συντάγματος: «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας»;

Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Λέσχη Αξιωματικών του Στρατού για πολιτικές συναθροίσεις και ότι με τέτοιες συμπεριφορές πλήττουν το θεσμό που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων;»


Διαβάστε επίσης