Search
Close this search box.
Search

Ν. Δένδιας : Ποιό είναι το εκλογικό σώμα; – Πρέπει να γίνει Συνέδριο

Πριν 9 έτη

 

“Στη διαδικασία εκλογής αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία  ποιο είναι το εκλογικό σώμα; Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν συγκεκριμένοι εκλογικοί κατάλογοι”, υποστήριξε ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη του, δείχνοντας παράλληλα και τον προβληματισμό του για την όλη διαδικασία.

“Αυτό που είχα πει στον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και στο οποίο επιμένω είναι να κάνουμε Συνέδριο για να ξεκαθαρίσουμε τα του οίκου μας. Είναι θεσμικό ατόπημα ότι πηγαίνουμε σε εκλογή αρχηγού χωρίς να έχουμε αποφασίσει για τη φυσιογνωμία μας” συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός ανοίγοντας έτσι την κουβέντα ακόμα και για Συνέδριο το αμέσως επόμενο διάστημα, πριν ακόμα και τις κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Πάντως από χθες το βράδυ συζητιέται αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά αν η ΚΕΦΕ, δεν πάρει και σήμερα οριστικές αποφάσεις σε σχέση με τα μέλη που θα ψηφίσουν και λιγότερο για το αντίτιμο.

Ο Νίκος Δένδιας όμως αναφέρθηκε και στο πολυνομοσχέδιο. “Το δίλημμα της συμφωνίας που ψηφίστηκε τον Αύγουστο ήταν μέσα ή έξω από το ευρώ.  Εγώ τουλάχιστον,  αυτό το νομοσχέδιο δεν θα το ψηφίσω, με ήρεμη τη συνείδηση.  Αναρωτιέμαι αν η διάταξη που χαρίζει χρέη σε μεγαλοοφειλέτες ή φορολογεί ανείσπρακτα ενοίκια  έχει στοιχειώδη λογική” σημειώνει ο ίδιος.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.