Search
Close this search box.
Search

Οι εκπλήξεις του Τσίπρα, οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, ο κυρ – Αλέκος και η απόφαση του Μειμαράκη

Πριν 8 έτη

 

Meeting of the Parliamentary Members of SYRIZA, in Athens, November 12, 2014 / Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αθήνα, 12 Νοεμβρίου, 2014

Θερινές εκπλήξεις Τσίπρα
Να πιάσει στον ύπνο ή καλύτερα στις παραλίες τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα επιχειρήσει στις αρχές του Αυγούστου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που έχει αποφασίσει να μην παραπέμψει για το φθινόπωρο τις όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν σε διάφορα θέματα που αφορούν την πορεία υλοποίησης του τρίτου προγράμματος. Τα Politikleaks πληροφορήθηκαν ότι ο Πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο πως το νομοσχέδιο για να περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ διάφορα φιλέτα, θα ψηφιστεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Όσο για τα εργασιακά, οι οποίες ρυθμίσεις προωθηθούν θα ψηφιστούν στις αρχές του Σεπτεμβρίου _λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία_ για να μην φθάσει η κυβέρνηση τον Οκτώβριο και υπάρξει γενικευμένη αντίδραση.
pasok
 
Μετεγγραφές Πασόκων
Πολλές μετεγγραφές παλαιών πασόκων ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ήδη έχουν γίνει πολλές επαφές κεντρικών στελεχών του με στελέχη του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ που έχουν πιο αριστερές καταβολές. Το σημείο συνάντησης όλων θα είναι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και την αφετηρία ευρύτερων συνεργασιών.
nd_grafeia
  Ανεβάζει τόνους η Ν.Δ.
Διμέτωπο ανένδοτο ενάντια στην κυβέρνηση αρχίζει η Νέα Δημοκρατία, με αιχμή τη σκοτεινή περίοδο που οδήγησε στο δημοψήφισμα και το αίτημα της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, καθώς και τον εκλογικό νόμο που ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε – αντιγράφοντας τον Μάιο – ότι προκαλεί «μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση»… Το δεύτερο σκέλος των αντιπολιτευτικών στροφών που ανεβάζει η Ν.Δ. είναι ο εκλογικός νόμος και στον τρίτο όροφο της Συγγρού επιμένουν ότι η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας.
 meimarakis42793 
Ο Βαγγέλης απασφάλισε
Προαναγγελία μελλοντικής ρήξης συνιστά η παρέμβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σύμφωνα με πληροφορίες των Politikleaks, ο ίδιος είχε αποφασίσει αν παρέμβει το Σεπτέμβριο, αλλά επιτάχυνε την δημόσια τοποθέτησή του, θέλοντας να καταγράφεται ως εκφραστής της «παραταξιακής συνείδησης»

alekos-pap-708
 
«Μπροστάρης» ο κυρ Αλέκος
Υπό την υψηλή εποπτεία του Αλέκου Παπαδόπουλου ξεκινάει την πορεία του τη Δεύτερα ένα νέο κόμμα, η Δημοκρατική Ευθύνη που έχει ως κοινοβουλευτικό της μέλος, τον Χάρη Θεοχάρη. Ο Αλ. Παπαδόπουλος πίεζε εδώ και καιρό να υπάρξει ένα διαφορετικό μεταρρυθμιστικό κόμμα που θα κινείται στο χώρο του κέντρου και πλέον αυτό θα είναι γεγονός και επισήμως τη Δευτέρα. Ο ίδιος θα έχει, όπως πληροφορείται η στήλη, κεντρικό ρόλο έως τον Οκτώβριο, οπότε και θα γίνει και Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για να εκλεγεί επικεφαλής.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.