Search
Close this search box.
Search

Οι 51 υπογραφές του Μειμαράκη και …οι άλλοι

Πριν 9 έτη

Σήμερα αναμένεται ο Ευάγγελος Μειμαράκης να δώσει συνέντευξη τύπου και να ανακοινώσει και επισημα την κάθοδο του για την προεδρία της ΝΔ. Μάλιστα ενω είχε αποφασιστει η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra όπως πρωτο από χθες είχε αποκαλύψει το 15minutes.gr , οι συνεργάτες του εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτή να γίνει τελικά στον πολυχώρο HUB στην Πειραιώς σε μια προσπάθεια να δοθεί φρεσκάδα.

Κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας του όμως ο Ευάγγελος Μειμαράκης θα δώσει στη δημοσιότητα και τη λίστα με τα μέλη της Π.Ε. που τον στηρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιτελείο του αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μόλις 51 υπογραφές, μια παραπάνω δηλαδη από τις απαιτούμενες για την υποψηφιότητα του, παρά το γεγονός οτι εχει στα χέρια του πανω από 170.

Οι στενοί του σύνεργάτες δεν θέλουν να σηκώσουν περαιτέρω των πήχη, παρά τη δυναμική που εχει η υποψηφιότητα Μειμαράκη, αφού δεν ξεχνάει κανείς τι έπαθε η Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 που δημοσίευσε εκατοντάδες υπογραφές αλλά έχασε όμως πανηγυρικά την προεδρία. Αφού μπορεί να είχε τον κομματικό μηχανισμό αλλά τελικά δεν είχε τη βάση.

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως εστω και οριακά θα συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές ενω στην μαχη εχει μπει και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει υπογραφές κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα και θα προσπαθήσει εως την τελευταία στιγμή να ανοίξει το παιχνίδι και να συγκεντρώσει εκλέκτορες και από την υπόλοιπη Ελλαδα, για να μην θεωρηθεί οτι η υποψηφιότητα του εχει αποκλειστικά τοπικιστικά χαρακτηριστικά.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.