26.10.2020    18:23

Οργή Ολυμπιακού για το… κολλημένο VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία: Το στημένο πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού για τη φάση του μοναδικού γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη του επί της Λαμίας με 1-0 την Πέμπτη όταν… κόλλησε το VAR, με συνέπεια ο διαιτητής να μην έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει ότι με τη φάση στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία «αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί». «Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα» ζητά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Δείτε την αμφιλεγόμενη φάση του γκολ του Μάτος που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις:


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

«Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.
Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ήρθε και η απάντηση του ΠΑΟΚ που μέσω δικής του ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ο γηγενής υπόδικος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Βαγγέλης Μαρινάκης – κατηγορούμενος για τον μισό ποινικό κώδικα- ως είθισται βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και στον ύπνο του.
Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πίσω από την τεχνική βλάβη του VAR (προφανώς μέσω κάποιου χάκερ) κι επίσης ανακάλυψε ότι ο Μάτος ήταν σε θέση οφσάιντ!!! Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μη γίνει αυτό το παιχνίδι.
Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας!!!
Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογική τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο.
ΥΓ: η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου ‘Ρώσου’».

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, εκτός από την ανακοίνωση-απάντηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την «ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη», όπως χαρακτηρίζει την επίσημη θέση των «ερυθρόλευκων», με τις αναφορές περί «Ρώσου» προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, προτίθεται να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα (FIFA, UEFA) ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη της. «Ο ρατσισμός δεν έχει θέση σε καμία έκφανση της κοινωνίας μας», τονίζουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.