Search
Close this search box.
Search

Ούτε για… μέντιουμ δεν θα κάνουν μετά τις εκλογές – Απολαυστικό βίντεο

Πριν 5 έτη

Ποιος δεν θυμάται τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο παρά πέντε των ευρωεκλογών, τότε που γέμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ με δυσκολία κλειστά γήπεδα με μεταφερόμενους «ψηφοφόρους» να λέει ότι «τις τελευταίες ημέρες έχει διαμορφωθεί μία δυναμική που δεν την είχα δει ούτε το 2015» και να υποστηρίζει ότι το «βράδυ της Κυριακής κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ίδια γραμμή δεν θα μπορούσε παρά να συμμερίζεται την αισιοδοξία του πρωθυπουργού. «Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση ο ελληνικός λαός να δώσει την πρωτιά στη ΝΔ» έλεγε με περίσσια σιγουριά.

Ένας εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης και μία από τις πιο μετριοπαθείς φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Χαρίτσης «ορκιζόταν» ότι η διαφορά θα είναι διαχειρίσιμη στις ευρωεκλογές ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης καθησύχαζε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η διαφορά θα είναι μικρή.

Ο Γιώργος Σταθάκης υποστήριζε – ενόψει ευρωεκλογών – ότι είμαστε εντός του περίφημου στατιστικού λάθους ενώ ο Στέφανος Τζουμάκας με την τεράστια εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις έλεγε σε όλα τα τηλεοπτικά πάνε στα οποία ήταν καλεσμένες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Απολαυστικό βίντεο:

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.