-->
02.06.2023

Ο Γ. Πατούλης, το ταξί, η σέξι οδηγός και το λευκό …κρασί (video)

Το προεκλογικό σποτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών γύρισε ένα διαφημιστικό βίντεο με αφορμή τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», δηλαδή βραδιάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα, στις 10 Οκτωβρίου.


Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο κ. Πατούλης, ένας συνεργάτης του και μια νεαρή. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με τον συνεργάτη του στέκονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο όταν κάνουν σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει. Το αυτοκίνητο σταματά, οι δυο άνδρες μπαίνουν μέσα και η οδηγός του ταξί ρωτά: «Πού πάμε κύριοι;». «Λευκή Νύχτα», απαντά ο συνεργάτης του κ. Πατούλη με την οδηγό να ξαναρωτά: «Μαρούσι;». «Σάββατο 10 Οκτωβρίου και γρήγορα», της ανταπαντά, σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Πατούλης. Στη συνέχεια οι τρεις τους, μέσα στο ταξί ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν, θέλοντας προφανώς να δείξουν ότι εκείνη τη βραδιά στο Μαρούσι θα προσφέρονται ποτά σε όσους επισκεφθούν την πόλη για τη βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Πηγή:iefimerida.grΔιαβάστε επίσης