15.08.2020    19:29

Ο εφοριακός του σταυρόλεξου… επιβραβεύτηκε με ευμενή μετάθεση! – Παρέμβαση Πιτσιλή

Μια απίστευτη εξέλιξη επεφύλασσε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου ο οποίος συνελήφθη… επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας.

Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», προκαλώντας σάλο πανελλαδικά, αφού δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη χώρα έσπευσαν να την αναπαραγάγουν.

Η τελευταία είδηση επί του θέματος ήταν ότι γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας «πιάστηκε» να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφισε.

Μάλιστα -σύμφωνα με την καταγγελία- ουρά 20 ατόμων περίμενε να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας, ήρθε και μια άλλη σχετική είδηση: Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ neakriti.gr, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε… ομόφωνα δεκτό το αίτημα του «σταυρολεξάκια» υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση… Ακαδημία Εφοριακών!

 

Η ενέργεια αυτή όμως, δεν κράτησε για πολύ καθώς  μόλις ενημερώθηκε διοικητής της ΑΔΑΕ, Γιώργος Πιτσιλής, την προηγούμενη Πέμπτη, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία μετάθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ξεκινήσει για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πιτσιλής είχε ζητήσει να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και σε περίπτωση που ισχύει να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.