Search
Close this search box.
Search

Ο Κυρανάκης “κόβει” τον Παπαμιμίκο – Όλο το παρασκήνιο

Πριν 9 έτη

 Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μπορεί να θέλει να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά πέφτει πάνω στον Κώστα Κυρανάκη. Ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ και στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει κάκιστες σχέσεις με τον γραμματέα της ΝΔ, από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Βλέπετε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την εξέλιξη του Κυρανάκη που έφτασε μάλιστα δυο φορές να εκλεγεί πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Από την άλλη ο ίδιος έκανε κακή επιλογή στηρίζοντας τον Τζιτζικώστα ενώ ο Κυρανάκης είναι με τον Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Πέρα όμως από την κόντρα των δυο, με αποτέλεσμα ουσιαστικά ο Κώστας Κυρανάκης να “κόβει ” τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ούτε το επιτελείο Μητσοτάκη θέλει πολύ κοντά τον Παπαμιμίκο αφού αποτελεί κόκκινο πανί για κομματικά στελέχη.

Πάντως ο γραμματέας της ΝΔ, είναι αποφασισμένος να στηρίξει Μητσοτάκη, ήδη στενοί του συνεργάτες έχουν προστρέξει, αφού μόνο έτσι θα πάρει πολιτικές ανάσες αφού σε ενδεχόμενη επικράτηση Μεϊμαράκη το μέλλον του είναι προγεγραμμένο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.