-->
30.07.2021

Ο Λαζόπουλος τρολάρει το σποτ του Άδωνι

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε το πρώτο(;) προεκλογικό σποτ του Άδωνι Γεωργιάδη υπό τον τίτλο «Τις βρήκα πάω!!».

Κι αυτό διότι τα σποτ, εκτός από το μήνυμα που επιδιώκουν να περάσουν στους πολίτες, αντικατοπτρίζουν και την αντίληψη που έχει ο υποψήφιος (ή το κόμμα αντίστοιχα) για την κοινωνία και την ίδια τη ζωή και κατά πόσο όλα αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Τι βλέπουμε λοιπόν στο σποτ του κ. Γεωργιάδη;

Την…αγωνία ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια που αυτός προσπαθούσε να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές ώστε να καταστεί δυνατή η υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.adonis_spot

Και τι ζευγάρι αλήθεια!

Η γυναίκα που έχει το ρόλο της…καλής νοικοκυράς -σκουπίζοντας τα πιάτα δίπλα στην ηλεκτρονική επιγραφή «I Have A Dream»- ο άνδρας που…αράζει στο σαλόνι παρακολουθώντας τηλεόραση, σε ένα σπίτι που μάλλον είναι αδύνατο να διαμένουν τα ζευγάρια με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.

Το σποτ ολοκληρώνεται με τον έντονο πανηγυρισμό του νεαρού πρωταγωνιστή επειδή ο κ. Γεωργιάδης κατόρθωσε να συλλέξει τελικά τις υπογραφές (πανηγυρισμό που θυμίζει οπαδό ποδοσφαιρικής ομάδας που έβαλε γκολ στο 90΄)  ένα γεγονός που δίνει την ευκαιρία στη σύντροφό του να…βγει από την κουζίνα και τα πιάτα, για να…χαρούν μαζί.

Ναι κ. Γεωργιάδη. Έτσι ακριβώς είναι τα σημερινά ζευγάρια στην χρεοκοπημένη Ελλάδα. Και άλλη αγωνία δεν έχουν από το δικό σας πολιτικό μέλλον».Διαβάστε επίσης