Search
Close this search box.
Search

Ο Μητσοτάκης “ρισκάρει” και στοχεύει στην περιφέρεια

Πριν 8 έτη

Πέρα από τις περιοδείες που προγραμματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχής γενομένης από την Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη το Μοσχάτο επιλεγεί και ανοιχτές συγκεντρώσεις.
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ να κάνει επισκέψεις, να συναντά τοπικούς φορείς και να κάνει δηλώσεις στοχευμένες και προσαρμοσμένες στις περιοχές από όπου περνά αλλά για πρώτη φορά προχωρά και σε ανοιχτή συγκέντρωση όπως στο Αγρίνιο την Πέμπτη.
Η ηγετική ομάδα αποφάσισε να κάνει και ανοιχτές ομιλίες σε μια προσπάθεια οχι μόνο να ενεργοποιήσει τον κομματικό μηχανισμό αλλά παράλληλα να προσελκύσει και πολίτες από άλλους χώρους που θα πάνε να ακούσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άλλωστε ο στόχος του Μοσχάτου είναι μια ευρεία κοινωνική πλειοψηφία στο δρόμο προς τις κάλπες όποτε και αν στηθούν.
Πάντως η οδός Πειραιώς σε αυτές τις πρώτες περιοδείες στοχεύει την περιφέρεια και τις αγροτικές περιοχές αφού τα δημοσκοπικά ευρήματα που τρέχει ο Τάκης Θεοδωρικάκος δείχνουν πως η ΝΔ υστερεί σε νομούς με αγροτικά χαρακτηριστικά παρά τη δημοσκοπική πρωτιά που καταγράφει σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.