28.11.2020    08:12

Ο Μητσοτάκης συγκαλεί την Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ – Τι αποφασίζει

 Το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μοσχάτο με βασικό θέμα το νεο κανονισμό των γαλάζιων οργανώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η κομματική ηγεσία θα καταθέσει νεο σχέδιο εκλογής των προέδρων των ΝΟΔΕ και των επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εκτός του Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετέχουν οι δυο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της ΠΕ Λευτέρης Αυγενάκης, ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης και οι Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γεώργιος Βλάχος, Γιάννης Τραγάκης, Μαρία Σπυράκη, Σάκης Ιωαννίδης, Δήμητρα Λυγούρα, Δημήτριος Παπαγγελόπουλος και Στέφανος Σταμούλης.

Την Τετάρτη όμως το απόγευμα θα συνεδριάσει και η Πολιτική Επιτροπή για να επικυρώσει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας και να τεθεί σε λειτουργία ο νέος κανονισμός. Όλα δείχνουν ότι το Μοσχάτο κινείται σε ρυθμούς ανασχηματισμού και των γραμματειών αφού ο Μητσοτάκης με το κλείσιμο δυο ετών στην προεδρία της ΝΔ πέρα απο τις καταστατικές αλλαγές που προωθεί επειδή και την ουσιαστική αναδιάταξη του κόμματος.