Search
Close this search box.
Search

Ο “Μπαϊρακτάρης” του ΣΥΡΙΖΑ, το μήνυμα του Παππά, οι ευλογίες… και η “φράξια” των δημοσιογράφων 

Πριν 8 έτη
 maximou

Συριζαίϊκος… Μπαϊρακτάρης

«Πάμε σε μετωπική και δεν κάνουμε βήμα πίσω. Δεν μας φοβίζουν» ήταν η φράση που κυριαρχούσε από το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου μόλις πληροφορήθηκε ο…«Πρωθυπουργεύων» (καθώς ο Αλέξης Τσίπρας είναι στην Κίνα), υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τη νέα επίθεση του ΔΟΛ και ειδικά του Βήματος στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό.  Αμέσως ενημερώθηκε ο Αλ. Τσίπρας από τον Ν. Παππά που πέρασε στην αντεπίθεση, ενθυμούμενος ουσιαστικά τη φρασεολογία Κώστα Καραμανλή στον Μπαϊρακτάρη το φθινόπωρο του 2004, όταν κήρυξε τον πόλεμο στους κατά τον πρώην Πρωθυπουργό, «νταβατζήδες». 
 

pappas«Εμείς αντέχουμε»

Το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι άκρως πολεμικό και η ένταση, όπως πληροφορείται το Politikleaks, θα είναι μεγάλη το επόμενο διάστημα, καθώς έρχονται και άλλες κινήσεις από πλευρά της κυβέρνησης, καθώς έχει αποφασίσει να φθάσει έως το τέλος τη σύγκρουση με ορισμένα ΜΜΕ και επιχειρηματίες και εκδότες. «Εμείς αντέχουμε» φέρεται να είπε ο Ν. Παππάς σε συνομιλητή του, θέλοντας να τονίσει το μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν φοβάται τη σύγκρουση και πιστεύει ότι θα βγει νικήτρια. Και όπως εκτιμούν όσοι τον βλέπουν, φαίνονται αποφασισμένοι να συγκρουστούν μέχρις εσχάτων. 

olga-gerobasiliΗ «ευλογία» της Όλγας

gerovasiliΤις πολιτικές ευλογίες της Όλγας Γεροβασίλη έχει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας, καθώς τυγχάνει και πολιτικός της φίλος, αλλά και στο παρελθόν και συνεργάτης της, ενώ ήταν και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό της, όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος διεκδίκησε την περιφέρεια Ηπείρου. Η βουλευτής Άρτας, είδε μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα, ανάμεσα στους 31 διοικητές νοσοκομείων που ανακοίνωσαν, να βρίσκεται και ο οδοντίατρος Βασίλης Μπαλάσκας. Ο εν λόγω νέος διοικητής, εντοπίζεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, να διασκεδάζει και να χτυπάει παλαμάκια στην Όλγα Γεροβασίλη, όταν αυτή χόρευε το περίφημο και πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στο κέντρο που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

ndΗ «γαλάζια» φράξια των δημοσιογράφων

Μεγάλη έφεση στους δημοσιογράφους και μάλιστα, όσοι είναι σκληροί έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα εάν ανήκουν ή όχι ιδεολογικά στη Ν.Δ. έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα Politikleaks πληροφορήθηκαν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει συζητήσει με ορισμένους δημοσιογράφους, άλλους δεξιούς και άλλους κεντρογενείς, ώστε να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο Κώστας Μπογδάνος
Ο Κώστας Μπογδάνος
Ο Γιάννης Πιτταράς
Ο Γιάννης Πιτταράς
Ο Γιώργος Ευθυμίου με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
Ο Γιώργος Ευθυμίου με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
Ο Γιάννης Λοβέρδος
Ο Γιάννης Λοβέρδος

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να  «κλειδώνουν» ο Κώστας Μπογδάνος (Σκάι) στην Α΄ Αθηνών, ο Γιάννης Πιτταράς (Σκάι) στις Κυκλάδες, ο Γιώργος Ευθυμίου (ΕΡΤ και Ελεύθερος Τύπος) στην Άρτα, ο Γιάννης Λοβέρδος (ο παλαιός και έμπειρος συνάδελφος) στην Β΄ Αθηνών, ενώ έχουν προσεγγιστεί και άλλοι τρεις.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Μακάριος Λαζαρίδης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το σίγουρο είναι και από το επιτελείο του θα πολιτευτούν, όπως ο έτερος δημοσιογράφος και διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης (Καβάλα) που προ ημερών έκανε και ντεμπούτο με εμφάνιση στο κανάλι Σταρ.

samaras_18Τιμητική θέση Σαμαρά 

 Την τιμητική, αλλά χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, θέση στο προεδρείο του Ιδρύματος Βίλφρεντ Μάρτενς κατέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς προ ημερών. Ο πρώην Πρωθυπουργός, πληροφορούνται τα Politikleaks πήγε χαλαρά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία Σαμαρά, στις Βρυξέλλες για την πρώτη επαφή. Ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ το παρουσίασαν ως μεγάλη κίνηση, μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού δεν πρόκειται για κάτι ουσιαστικό, παρά μόνο σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και ειδικά στις Βρυξέλλες.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.