-->
14.04.2021

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε το φύλο του μωρού κατά λάθος

Από την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Κάρντιφ Σίτι, την Τρίτη στο Βίλα Παρκ, άρχισαν όλα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Τζον Κάριου και η νίκη της Άστον Βίλα τού έφερε τόση χαρά που άνοιξε λίγο παραπάνω το στόμα από όσο έπρεπε.

Μιλώντας για τον παίκτη Τζακ Γκρέιλις, τον σκόρερ του νικητήριου γκολ, ο πρίγκιπας ακούστηκε να λέει: «Θα επιμείνω το μωρό να ονομαστεί Τζακ». Τα λόγια του ακολούθησε μία παύση, προφανώς τα δευτερόλεπτα που συνειδητοποίησε τι είπε και πρόσθεσε «ή Τζάκι».

Αν αυτό που ξέφυγε από τον πρίγκιπα είναι γεγονός και  το μωρό θα έπαιρνε προς τιμήν του παίκτη το όνομά του, τότε είναι αγόρι. Από την άλλη δεν αποκλείεται η χαρά του για τη νίκη να έφερε ένα σχόλιο που δεν έχει καμία σχέση, τελικά, με το φύλο του μωρού.

Πάντως, αν και ο πρίγκιπας με τη σύζυγό του δεν έχουν αποκαλύψει δημόσια το φύλο του τρίτου τους παιδιού, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν κατακλυστεί από εκείνους που ποντάρουν στο ότι το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι κορίτσι.

Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του μωρού δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά οι προετοιμασίες για την άφιξη του βασιλικού μέλους άρχισαν στο νοσοκομείο St. Mary’s στο Λονδίνο, εκεί που γεννήθηκαν τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού, ο Τζορτζ και η Σαρλότ, καθώς και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι.
Διαβάστε επίσης