Search
Close this search box.
Search

Ο Σαμαράς, ο γρίφος με τον Άδωνι, οι εισηγήσεις για διαγραφές που έχει ο Μητσοτάκης και το Υπουργικό

Πριν 8 έτη

Γρίφος με Άδωνι

Αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο στην κυβέρνηση, αλλά ανασχηματισμό ετοιμάζει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. adonis_mitsotakisΟ πρόεδρος της Ν.Δ. τον έχει σχεδόν έτοιμο και ο μεγάλος γρίφος είναι τι θα γίνει με τους αντιπροέδρους και ειδικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Με τον Κωστή Χατζηδάκη δεν έχει πρόβλημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. ενώ και με τον Αδ. Γεωργιάδη έχει καλή σχέση.

kiriakos mitsotakis

Καταργεί τις αντιπροεδρίες;

Όμως τελευταία πολλαπλασιάστηκαν οι εισηγήσεις να τον αντικαταστήσει μετά και τα όσα λέει και γράφει στο twitter και εκθέτουν, όχι μόνο τον ίδιο, κάτι που είναι προσωπικό του ζήτημα, αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση και την ηγεσία της Ν.Δ. Σύμφωνα με μια εισήγηση, που φέρεται να τη συζητά, είναι από το φθινόπωρο να καταργήσει τις δυο θέσεις των αντιπροέδρων και έτσι να απαλλαχθεί από τον Αδ. Γεωργιάδη που στήριξε τον Κυρ. Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο.

«Κάνε διαγραφές…»

Εάν θέλει να γίνει αρχηγός πρέπει να διαγράψει λένε παλαιοί κοινοβουλευτικοί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φέρεται αυτή την συμβουλή ο ίδιος να την ακούει με προσοχή. Πρέπει όμως να του δώσει και κάποιος την αφορμή και αυτό θέλει προσοχή.

samaras_18Το μήνυμα και ο Σαμαράς

Πάντως μια ενδεχόμενη υποβάθμιση του Άδωνι Γεωργιάδη θα ήταν και ένα μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά απο την ηγετική ομάδα που όλο αυτό το διάστημα δείχνει έντονη κινητικότητα. Αφού ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί άψογες σχέσεις με τον σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ.

ypourgikoΠότε θα γίνει το υπουργικό

Παρά τις όποιες πληροφορίες πως θα πραγματοποιηθεί υπουργικό Συμβούλιο πριν το 15αυγουστο για να φανεί πως η κυβέρνηση εργάζεται.. η συνεδρίαση μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα μετά την γιορτή της Παναγίας. Οι λόγοι προφανείς…

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.