-->
08.08.2022

Ο Τζανακόπουλος δικαιολογείται για το αλαλούμ με Ερντογάν και επιτίθεται στη ΝΔ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά το χθεσινό αλαλούμ με τις δηλώσεις του για όσα είπε ο Ερντογάν και την αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ, έκανε μια δήλωση με την οποία… επιτίθεται στη ΝΔ, λέγοντας ότι «Η ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση…»

Ολόκληρη η δήλωση Τζανακόπουλου:

Η ελληνική κυβέρνηση τοποθετείται πάντα σε επιβεβαιωμένα γεγονότα. Ειδικά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, η δέουσα στάση προϋπέθετε την επιβεβαίωση της είδησης και φυσικά την επίσημη μετάφραση.

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μετά το πέρας της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την πάγια και σαφή θέση της χώρας στο ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάννης. Θέση η οποία έχει επαναληφθεί σε όλους τους τόνους τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από τον Υπουργό Εξωτερικών.

Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται ούτε για παιχνίδια, ούτε για διαγωνισμό ατάκας. Χρειάζεται σύνεση και σοβαρότητα, αρετές τις οποίες στερείται η ΝΔ και ο εκπρόσωπος της. Αν κάποιος χρειάζεται να σοβαρευτεί αυτή είναι η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκε δια του εκπροσώπου του στο ίδιο κλίμα. Επαναλαμβάνουμε: Η ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση.

 


Διαβάστε επίσης