Search
Close this search box.
Search

Ο Τζιτζικώστας “κλέβει” στελέχη από τον Άδωνι

Πριν 9 έτη

Τα τελευταία 24ωρα μια σειρά από γαλάζια στελέχη που είχαν υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη “τρέχουν” για τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ναι καλά διαβάσατε! Μέλη της Π.Ε. που στήριξαν με την υπογραφή τους την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο μέχρι πρότινος γραμματέας Εθελοντών της ΝΔ, που αποπέμφθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Συγγρού με απόφαση του πρόεδρου της ΝΔ, Φώτης Σιάνης έχει μετακινηθεί στο στρατόπεδο Τζιτζικώστα. sianisΟ Φώτης Σιάνης που έχει περάσει και από την Πολιτική Άνοιξη μετά το αιφνιδιαστικό “κλείσιμο” της γραμματείας του έκανε σκληρές δηλώσεις για τον Ευάγγελο Μειμαράκη, χαρακτηρίζοντας τον “μεταβατικό”.louloudakis

Από την άλλη ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού επί Σαμαρά, και μετέπειτα διευθυντής του Ανδρέα Παπαμιμίκου, για ένα διάστημα, Γιώργος Λουλουδάκης, ενώ υπέγραψε για τον Άδωνι Γεωργιάδη στηρίζει με κάθε τρόπο τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που καταγράφει απώλειες στελεχών προς την πλευρά Τζιτζικώστα, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και πληροφορίες λένε πως τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανταποδώσει το “χτυπήσει” στον περιφερειάρχη.

Επίσης, υπεύθυνος του λεκανοπεδίου για τα οργανωτικά Τζιτζικώστα, φαίνεται να αναλαμβάνει ένας άλλος “σαμαρικός” ο πρώην Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανώλης Αγγελάκας.aggelakas

Ο μέχρι πρότινος γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Αττική, που διατέλεσε και ευρωβουλευτής, στην ευρωλίστα μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι τον τοποθέτησε η Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές του 2009 στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο ίδιος εκτός των άλλων αξιοποιήθηκε ως γραμματέας Οργανωτικού επί Σαμαρά ενώ ήταν και πολιτευτής στην Α΄ Αθήνας. Σε κάθε μάχη πάντως κατέγραψε χαμηλές πτήσεις, όπως λένε οι άσπονδοι φίλοι του και αυτός δεν είναι καλός οιωνός για τον Απόστολο Τζιτζικώστα που πρέπει να ανεβάσει την απήχηση του στην Αθήνα για να έχει ελπίδες.

adonis2Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης με συνεχείς αναφορές του στο twitter φροντίζει να τονίζει την παρουσία του στο “κάστρο” του Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζει φωτογραφίες ενώ τα σχόλια είναι ενδεικτικά: “Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη”, “Δεν χορταίνω να ανεβάζω φωτό!! Χαμός!”, “Μία μικρή γεύση από το τί έγινε πριν λίγο στη Θες/νίκη χωρίς καμία απολύτως κινητοποίηση”.

sdonis_thesniki

adonis1

adonis3

adonis4

adonis5

adonis6

adonis7

adonis8

 

 

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.