-->
26.01.2021

Ο Τραμπ τα έβαλε με τον δήμαρχο του Λονδίνου για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα – Η απάντηση του Σαντίκ Καν

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε μεν την αλληλεγγύη του στην Τερέζα Μέι, για τη νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία, αλλά δεν ξέχασε τις συνήθειές του. Έτσι, επιτέθηκε μέσω Twitter στον δήμαρχο του Λονδίνου.

«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικώς ορθοί και να πιάσουμε δουλειά για την ασφάλεια των ανθρώπων μας. Αν δεν γίνουμε έξυπνοι, η κατάσταση μόνο χειρότερη θα γίνει. Τουλάχιστον επτά νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει »δεν υπάρχει λόγος να είμαστε ανήσυχοι»!», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν προς το Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου του ο Καν έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος κατηγόρησε τον Καν ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την τρομοκρατική απειλή την επομένη της επίθεσης στην πόλη του.

Ο δήμαρχος «έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στο κακά ενημερωμένο τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ, που βγάζει εσκεμμένα από το συνολικό πλαίσιο τις παρατηρήσεις του με τις οποίες καλούσε τους Λονδρέζους να μην ανησυχούν» από την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύουσας, σημειώνει η ανακοίνωση.


Διαβάστε επίσης