-->
22.01.2022

Πάρτι γενεθλίων δέκα ατόμων με σαμπάνιες χωρίς μάσκες εν μέσω lockdown για τον πρόεδρο του ΔΣΑ – Τι απαντά ο Βερβεσός

Πάρτι γενεθλίων εν μέσω lockdown διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής για τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό. Κάποιος από τους συμμετέχοντες στο πάρτι ανέβασε φωτογραφίες στα social media με αποτέλεσμα οι εικόνες να κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στα stories που ανέβηκαν στο Instagram, στο πάρτι που διοργανώθηκε στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού, συμμετείχαν περίπου δέκα άτομα και διασκέδασαν με σαμπάνιες και φαγητά.

«Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις φίλων του οι οποίες στη συνέχεια κατέβηκαν από τα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες

Τη δική του απάντηση για το θέμα έδωσε με δήλωσή του ο Δημήτρης Βερβεσός. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.


Διαβάστε επίσης