21.09.2020    01:43

Πέθανε ο Σκοτ Ουίλσον, ο «Χέρσελ» της σειράς «The Walking Dead»

Ο ηθοποιός Σκοτ Γουίλσον, ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό για τον ρόλο του Χέρσελ στη σειρά «The Walking Dead», πέθανε σε ηλικία 76 ετών  έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Από το 2011 μέχρι το 2014, ο Χέρσελ ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες, μέχρι που έχασε τη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο, από το σπαθί του «Κυβερνήτη».

Η είδηση θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή μία ώρα αφού είχε ανακοινωθεί στο πάνελ του «The Walking Dead» στο Comic Con της Νέας Υόρκης, ότι ο χαρακτήρας θα επέστρεφε -προφανώς σε σκηνές φλας μπακ- στην ένατη σεζόν, η οποία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα. Ο Γουίλσον είχε προλάβει να γυρίσει τις σκηνές του.

Η καριέρα του στο Χόλυγουντ είχε ξεκινήσει το 1967 με την ταινία «Εν ψυχρώ» και συνεχίστηκε με ρόλους στις ταινίες «Μεγάλος Γκάτσμπι», «The Right Stuff»,  «Εξορκιστής 3»,  «Περλ Χάρμπορ»,  «Τελευταίος Σαμουράι» κ.ά. Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές, με πιο γνωστή ερμηνεία, αυτή του ιδιοκτήτη καζίνο στο «CSI: Λας Βέγκας».

Ο Γουίλσον, το 1981, είχε τιμηθεί με χρυσή σφαίρα β΄ αντρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία «The North Configuration».