Search
Close this search box.
Search

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης

Πριν 6 έτη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Κοκκινίδης.

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Γιάννης Κοκκινίδης εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, καλύπτοντας ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο γραφείο Τύπου του υπουργείου.

Ο Γιάννης Κοκκινίδης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Μετά το πέρας των λυκειακών του σπουδών και την παρακολούθηση σεμιναρίων δημοσιογραφίας στην ΕΣΗΕΑ, άρχισε το 1987 να εργάζεται ως ελεύθερος ρεπόρτερ στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και από το 1990 στον «Τύπο της Κυριακής». Παράλληλα, το 1987, έως τα τέλη του 1988, εργάστηκε στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Κανάλι 1» του Πειραιά στη σύνταξη του δελτίου ειδήσεων.

Από το 1993, έως το 1994 υπήρξε συνεργάτης της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Από το 1995 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» του Δ. Ρίζου, όπου παρέμεινε, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μέχρι την αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας τον Δεκέμβριο του 2012. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του ΥΠ.ΕΘ.Α., παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Γιάννης Κοκκινίδης ήταν έμπειρος στρατιωτικός συντάκτης, πολύ συνεπής και εργατικός. Ήρεμος, ευγενής, χαμογελαστός, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Σοφία Μπιλιλή, μέλος της Ενώσεως Συντακτών και είχε μια κόρη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.