-->
23.04.2021

Πέσαν όλοι πάνω να… φάνε τον Τσιτσιπά – Τι απαντάει ο πατέρας του

Το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά που έγραφε ότι «κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» προκάλεσε αντιδράσεις στα social media και πολλοί έπεσαν να τον φάνε. Από την Ακρίτα, μέχρι τον Ραπίδη και τον Βαξεβάνη και τον Ραπίδη και τη…Ρόζα.

H εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους και γι αυτό το λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο γιος του.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;

Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

https://twitter.com/myrtozax/status/1335100633851047936

https://twitter.com/NodarasSpiros/status/1335102962708918272
Διαβάστε επίσης