Search
Close this search box.
Search

Οργισμένη παρέμβαση Καραμανλή για την παρουσία του στην Αθηναϊκή Λέσχη – Όλο το παρασκήνιο

Πριν 8 έτη

Είναι η πρώτη φορά, από το 2009 και έπειτα που ο πρώην Πρωθυπουργός παρεμβαίνει δημόσια για να διαψεύσει κάποια φήμη – δημοσίευμα για τον ίδιο.

Ο κ. Καραμανλής, όπως είχαμε αποκαλύψει νωρίτερα στο 15minutes.gr, με επιστολή του στην εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ, ζητά να ανασκευάσει το δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για συνάντησή του με τον τέως πρίγκιπα Νικόλαο, σε χθεσινή εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Μάλιστα αναφέρει ότι σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: 

«Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣ
Διευθυντή Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
Κύριον Μπάμπη Παπάδακη
Κοινοπ.: κ. Χρήστο Οικονόμου

Κύριε Διευθυντά,

Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ».

 

Τι έγραφε το ΕΘΝΟΣ

Χθες το βράδυ στην Αθηναϊκή Λέσχη, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο Νικόλαος και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας. Φυσικά, οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στον χώρο της Κεντροδεξιάς δεν σημαίνουν ότι διεργασίες, συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις για τη «στρατηγική» του χώρου και ευρύτερα της παράταξης έχουν σταματήσει ή ατονήσει.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.