20.10.2020    19:33

Παρουσίασε το νέο βιβλίο του ο πρώην Υπουργός Παναγιώτης Ρουμελιώτης – Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρόν

Με την παρουσία πολυπληθούς και εκλεκτού κοινού, έγινε χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 19.00,  στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής,η παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή και π. Υπουργού Παναγιώτη Ρουμελιώτη με τίτλο:» ΧΡΥΣΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ – ΠΩΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ»

Για το βιβλίο μίλησαν  οι κ.κ.

  • Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης,
  • Μαριέττα Γιαννάκου, π. Υπουργός & π. Ευρωβουλευτής,
  • Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, π. Υπουργός,
  • Μιχάλης Ψύλος, Διευθυντής ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι κ.κ.: ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπύρτζης ο Υπουργός  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, ο π. Υπουργός και ΣΤ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Νίνα Κασιμάτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ.  Σταύρος Λεγκάκος, ο ΝομικόςΣύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Λιακόπουλος, ο π. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Άνθιμος Θωμόπουλος, κ.ά.

parousiasi vivliou (1) parousiasi vivliou (3) parousiasi vivliou (4) parousiasi vivliou (5)