-->
16.10.2021

ΠΑΣΟΚ: ΝΔ και Ποτάμι μας βλέπουν τις προτάσεις

Παράπονα έχει η Χαριλάου Τρικούπη από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς όπως αναφέρει σήμερα η στηλή «Μικροπολιτικός των Νέων», κλέβουν τις προτασεις του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που δίνει για τη μείωση των φορολογικών μερισμάτων που είχε προτείνει αρχικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και αντέγραψε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο τα παράπονα από το ΠΑΣΟΚ δεν σταματούν μόνο στη ΝΔ, αλλά πάνε και προς την πλευρά του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες. Κι αυτό προκύπτει αν θυμηθεί κανείς ότι την περασμένη Πέμπτη η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε καταθέσει τη δική της πρόταση για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνοντας ως «έωλο» το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι κινδυνεύουν να χαθούν 240 εκατ. ευρώ που θα δοθούν στο Δημόσιο.

«Το ίδιο και μεγαλύτερο ποσό θα μπορούσε να εξασφαλισθεί από 8-10 (το λιγότερο) κανάλια, που με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες μπορούν να αδειοδοτηθούν και με ένα τίμημα 20-30 εκατ. ευρώ για το καθένα. Τίμημα που το ύψος του διασφαλίζει τόσο την υγιή και βιώσιμη λειτουργία τους αλλά και την απασχόληση των 2.000 εργαζομένων των οποίων οι θέσεις σήμερα κινδυνεύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόταση.

 

Διαβάστε επίσης