Search
Close this search box.
Search

Ποιος και γιατί έλλειπε από την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ – Tο παρασκήνιο της απουσίας

Πριν 8 έτη

Μεγάλη κουβέντα εχει σηκώσει η απουσία του Γιώργου Κουμουτσάκου από την παρουσίαση του υπό διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πάνελ εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ, κάθονταν ακόμα ο Κωστής Χατζηδάκης, υπεύθυνος για το πρόγραμμα και ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος.mitsotakis1

Βέβαια και σε άλλες περιπτώσεις έλλειπε ο Κουμουτσάκος αλλά δεν είθισται σε μια παρουσίαση και δη του προγράμματος να απουσιάζει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που δεν βρίσκονταν καν στην αίθουσα της συνέντευξης.koumoutsakos

Και όλα αυτά την ωρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ευχαριστημένος με το επικοινωνιακό του επιτελείο και στο στόχαστρο είναι και ο Κουμουτσάκος.

Πάντως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως η επιλογή του βουλευτή της Β΄ Αθήνας ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος που φαίνεται να είναι αποφασισμένος να αλλάξει τις λάνθασμένες τοποθετήσεις και σε άλλα πόστα.

Άλλωστε το 15minutes.gr πρώτο εδω και μέρες έγραφε οχι μόνο για την αλλαγή της σύνθεσης του πρωινού καφέ που μια πρώτη προσθήκη έγινε με την τοποθέτηση του πρώην βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη που ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας του Μητσοτάκη αλλά και σε άλλες θέσεις κλειδιά του οργανογράμματος.

Το σίγουρο είναι ότι έρχονται και άλλες αποχωρήσεις εκτός από προσθήκες, που θα κάνουν θόρυβο και μάλιστα μεγάλο αφού ο Μητσοτάκης δεν δείχνει να αστειεύεται.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.