Search
Close this search box.
Search

Ποιο γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο χρέωνε υπερβολικά τους ασφαλισμένους

Πριν 9 έτη

Το πάρτι στην Υγεία φαίνεται ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Όπως ενημερωσε μεγάλο Ταμείο τους ασφαλισμένους διακόπτεται η συνεργασία με μεγάλο και γνωστό νοσηλευτήριο γιατί οι γιατροί χρέωναν παραπάνω τους ασφαλισμένους και τις εξετάσεις και τα νοσήλεια, απ΄ότι προβλεπόταν στη σύμβαση με το ασφαλιστικό Ταμείο.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ, του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης – Περίθαλψης, δηλαδή το Ταμείο των δημοσιογράφων.

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, ο ΕΔΟΕΑΠ διακόπτει τη σύμβαση συνεργασίας με το νοσηλευτήριο ΙΑΣΩ GENERAL, από 9/11/2015. 

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη διαπίστωση περιπτώσεων υπερβαλλουσών χρεώσεων αμοιβών ιατρών σε ασφαλισμένους, σε σχέση με τα προβλεπόμενα στη μέχρι σήμερα σύμβαση με το νοσηλευτήριο.

Εφεξής, οι ασφαλισμένοι που θα επιλέξουν τη νοσηλεία τους στο ΙΑΣΩ GENERAL, θα πρέπει να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίου για μη συμβεβλημένα νοσηλευτήρια. Το κόστος της νοσηλείας θα καταβάλλεται απευθείας στο νοσηλευτήριο από τον ασφαλισμένο. Κατόπιν, μετά την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών – παραστατικών στις Υπηρεσίες μας, ο ασφαλισμένος θα αποζημιώνεται από τον ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές”.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.