-->
26.09.2022

Πολιτικό χώρο χαρακτηρίζει τους αντιεξουσιαστές ο Τζανακόπουλος

Στην εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων την Πέμπτη, την οποία η κυβέρνηση εξετάζει να την απαγορεύσει, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι «γίνεται με τη σαφή στήριξη της ΝΔ» παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαχωρίσει τη θέση του. «Η επιλογή αυτή είναι προφανές ότι σκοπεύει να δημιουργήσει όρους έντασης μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας και του αντιεξουσιαστικού χώρου, είπε. «Δουλειά της αστυνομίας. δεν είναι να δημιουργεί βεντέτες με πολιτικούς χώρους» ανέφερε δε, χαρακτηρίζοντας τους αντιεξουσιαστές ως «πολιτικό χώρο».

«Τα επεισόδια σκιαγραφούν λοιπόν τη βασική κατεύθυνση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της δεξιάς» είπε.

«Πρόκειται για πρόκληση κοινωνικής έντασης για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, για προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις για δήθεν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για επιχείρηση να δημιουργήσει αίσθηση ανασφάλειας και συγκρούσεων. Πρόκειται για στρατηγική έντασης με προβοκατόρικες ενέργειες και προπαγάνδα άνευ ορίων» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει παρά τις δυσκολίες τη μεγάλη προσπάθεια για επαναφορά της εμπιστοσύνης και κανονικότητας στην ελληνική πολιτεία για να βάλει τέλος στις πρακτικές της διαφθοράς και της παρανομίας και να εγγυηθεί την νομιμότητα και την ασφάλεια όλων των πολιτών.

Διαβάστε επίσης