01.10.2020    23:28

Πούτιν και Άσαντ σχολιάζουν τον Τραμπ μπροστά στις κάμερες

Μία ιδιαίτερη συζήτηση κατέγραψαν οι κάμερες στην Δαμασκό ανάμεσα στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι δύο ηγέτες άρχισαν να αστειεύονται και να κοροϊδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ για την προσωπικότητα του. Κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας στην Δαμασκό ο Μπασάρ αλ Άσαντ ακούγεται να λέει στον Ρώσο πρόεδρο: «Εάν ο Τραμπ επίσης ταξίδευε σε αυτό τον δρόμο θα γινόταν καλός άνθρωπος».

Ο πρόεδρος της Συρίας αναφερόταν στην ιστορία του Αποστόλου Παύλου πριν ασπαστεί τον χριστιανισμό. Γνωστός με το όνομα Σαούλ ο Απόστολος Παύλος κατεδίωκε τους χριστιανούς μέχρι την ημέρα που εμφανίστηκε ο Θεός στον δρόμο προς την Δαμασκό.

Χαμογελαστός ο Πούτιν απαντά: «Κάλεσε τον. Θα έρθει». Όταν ο πρόεδρος της Συρίας απαντά ότι είναι έτοιμος να προσκαλέσει τον Αμερικανό πρόεδρο ο Πούτιν λέει εν μέσω γέλιων: «Θα του το πω».

Assad on the road to Damascus, where the Apostle Paul became a Christian: If Trump goes down this road, he will be fine.

Putin: Invite him, he will come.

Assad: I’m ready.

Putin: I’ll tell him’