Search
Close this search box.
Search

“Πριν πάει στην Τουρκία να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι Γενοκτονία ή αν είναι Εθνοκάθαρση”

Πριν 10 έτη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την Πρέβεζα, για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και το  επικείμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, ανέφερε τα εξής: 

«Είδατε τι συνέβη προ ημερών με τις δηλώσεις Φίλη; Εμείς ζητήσαμε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Και ο Πρωθυπουργός ποιεί τη νήσσαν. Εγώ τον προκαλώ. Πριν πάει στην Τουρκία να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι Γενοκτονία ή αν είναι Εθνοκάθαρση. Θεωρώ πολύ ενδοτικό μήνυμα προς την Τουρκία τις δηλώσεις του υπουργού της Παιδείας, ενόψει μάλιστα του ταξιδιού που έχει προγραμματίσει ο Τσίπρας. Και γιατί πάει τόσο ενδοτικός; Δεν κατάλαβα! Τι περιμένει από εκεί;».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.