-->
26.02.2024

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Λάρισα. Λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν αργά το βράδυ με δυσκολία στα δυτικά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε «ποτάμια» μετατράπηκαν η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο, ενώ ισχυρή ήταν η βροχόπτωση και στα Διαβατά.

Υψηλή ήταν επίσης η στάθμη του νερού στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονταν τέσσερα Ι.Χ.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, η πυροσβεστική δέχτηκε 90 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Στη Λάρισα, χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές από τις φυλακές μέχρι το Ελευθεραί, όταν κεραυνός χτύπησε και έκοψε καλώδιο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας η οποία έπληξε την πόλη αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίσης κεραυνός χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ προκαλώντας πυρκαγιά και στη συνέχεια διακοπή ρεύματος στην περιοχή Αμπελόκηποι.Διαβάστε επίσης