Search
Close this search box.
Search

Προβληματισμός στο Μαξίμου για τις δημοσκοπήσεις – Τι δείχνουν

Πριν 8 έτη

 

Σε καθημερινή βάση το πρωθυπουργικό γραφείο βλέπει τα δημοσκοπικά ευρήματα και ειδικά αυτά που αφορούν τα ποιοτικά στοιχεία. Αφού πέρα από την πρόθεση ψήφου, που είναι “φωτογραφία της στιγμής”,  ιδιαίτερο βάρος πέφτει στα επιμέρους ερωτήματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει μεν το ισχυρό χαρτί, αλλά φαίνεται να υπάρχει “κόπωση” όσον αφορά το πρόσωπο του.

Μπορεί μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία στον πρωθυπουργό, αφού στο ερώτημα αν είναι αξιόπιστος τα ποσοστά του ήταν υπέρ, ενω τώρα είναι μοιρασμένα. Είναι ενα ερώτημα που δεν έχει βγει σε καμία δημοσκόπηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και έχει ιδιαίτερη αξία αφού αφορά το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης.

Όσον αφορά πάντως την πρόθεση ψήφου απο την περασμένη εβδομάδα το 15minutes.gr σας είχε αποκαλύψει πως στην πλειονότητα των δημοσκοπήσεων η ΝΔ είναι μπροστά με την τάση να κλειδώνει πάνω απο 2 μονάδες. Οι αρρυθμίες, η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης και της αξιολόγησης έχουν δημιουργήσει ρήγματα στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στο Μέγαρο Μαξίμου σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να χαθεί το παιχνίδι.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.